Impulsivitet
Jag anser mig själv vara en väldigt impulsiv individ. Det är något jag garanterat ärvt av min mamma. Förra veckan började jag fundera på om jag skulle införskaffa mig ett playstation. Minst för spelens skull, utan mer för att kunna använda det som en mediastation. 
I vilket fall som så har jag nog skrivit till alla på blocket som lagt ut vettiga priser om att få köpa, men nästan alla har varit slut eller har säljaren varit oseriös. Men i början av veckan åkte jag och köpte mig ett playstation 4. Ett begagnat dock, jag är för snål för att lägga närmre 3000kr på ett nytt. 

Såhär är det alltid med mig. Vill jag ha något, då skaffar jag mig det så fort som möjligt.. Farligt farligt =) 

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och jobbar. Har tagit en liten paus nu i samband med lunch. Jag är hemma pga extrema smärtor i min mage som inte släpper och slår ut min energi helt och hållet. De började inatt så jag hade svårt att somna. Suck... 

Ett ställe jag VERKLIGEN måste besöka! Så himla vackert.
 
Fruktansvärda lördag
Idag kommer jag inte med några vidare nyheter. Nyheter som knappt har fäst sig i huvudet för man tror helt enkelt inte att det är sant. Men tyvärr är det ju så, och det är oerhört tufft. 
I lördags den 4 mars så gick min älskade farmor bort väldigt hastigt och oväntat. Jag är verkligen förkrossad och hon har lämnat ett enormt tomrum. Min farmor stod mig väldigt nära så jag blir typ knäpp av att tänka på det. 
Som tur är har jag mina nära och kära omkring mig som gör mig på bättre humör och det uppskattas. 
Något som faktiskt glädjer mig, även om det låter konstigt, är att hon fick somna in, helt ovetandes om vad som skulle ske. Hon skulle vila för hon var trött, och sen vaknade hon inte igen. 

Det förstör mig verkligen att detta har skett. Att hon bara blev 65 år gammal gör det ännu jobbigare. Att vi bara fick 22 år tillsammans och att du inte kommer finnas vid min sida den dagen jag får lägenhet, förhoppningsvis gifter mig, blir mamma... Ja, det är tufft. Väldigt tufft.
Men som tur är finns hon i våra hjärtan och vi kommer alltid minnas henne som en otroligt härlig person. Älskade farmor.
 


NYX & ISADORA
Från vänster: Nyx Liquid suede Tea & Cookies, Abu dhabi, Stockholm, Cannes, Zurich, San Paulo och Isadoras Ultra matt Cool Maude (11). 


Jag har på bara några få veckor blivit helt såld på läppfärger. Speciellt matta! Det senaste tillskottet är det längst till höger från Isadora. Jag avgudar färgen, den passade mig helt och hållet perfekt. Såå om Nyx eller Isadora eller något annat CF märke vil sponsra mig so please, go ahead! Jag tar emot med öppna armar. ;) 

Soft matte lip cream från Nyx köpte jag på cocopanda, för 79kr & 59kr (på rea) stycket! Lagom tycker jag. Liquid suede kostade 99 kronor i butik och Isadoras kostade 129kr på ICA.