Sunday funday
 
Hihi jag var saknad och fick därför detta som en liten present igår innan det bar iväg till Helsingborg för lite kinamat och mys. 
 
Jag sitter just nu i sängen med en handduksturban på huvudet, nyss smörjt in ansiktet och bara kopplar av framför laptopen. Idag har verkligen varit en ordentlig slappdag, har inte ens lämnat lägenheten. 
Somnade väldigt sent inatt, så jag vaknade vid 12 ungefär, men somnade om till halv tre.... Helt galet! 
Men wow vad mysigt det var. 

Jag har haft smärtor nu i snart 2 timmar och de vägrar försvinna. Har tagit maxdosen av smärtstillande så kan inte göra något annat än att vila. Är helt slut dessutom, trots alla timmar av sömn jag fått. När jag låg i badkaret och slappnade av innan så unnade jag mig ett nytt shampoo och balsam från Lanza. Klickade hem det från Nordicfeel, så det längtar jag verkligen efter. (Blir jättejättegärna sponsrad om nån vill? Ingen? Nähe. Vad synd.) 

 
 
 
Thursday
Idag har varit en sån torsdag som man verkligen tror är fredag till 100%. Det är inte roligt direkt när man inser att det bara är torsdag och behöver stå ut ytterligare en dag, men nu längtar jag iallafall till imorgon, den riktiga fredagen. =) 
Jag ligger nerbäddad i sängen och har gjort det sen jag kom hem i princip.. Inte lätt det här med oberäkneliga smärtor. Är helt slutkörd i både kropp och sinne, så det ska bli skönt att sova. 

Imorgon vankas det roligheter, först är det jobb som vanligt och sen på kvällen kommer mina vänner Jennifer och Lina hit, så käkar vi och gör oss redo för utgång i Helsingborg där vi möter upp Stefanie och Stephany. Kommer bli så himla kul! 
Jag är egentligen ingen festmänniska överhuvudtaget, och dricker därför ytterst sällan och ytterst lite när det väl sker. Men ibland kan det vara skoj att bara dra ut några tjejvänner :) 

Min kärlekslista på spotify går på repeat, och får mig att slappna av helt. Wow, vad jag är lycklig just nu. 
 
Pain
Vilken dag jag har haft.. Jag hade så himla ont imorse när jag vaknade vid 6. Jag gick upp för att stänga av min alarmklocka men fick nästan släpa mig tillbaka till sängen för att kramperna tog slut på mig. Tog mina smärtstillande och hoppades på att det skulle gå över, så jag kunde åka till jobbet. Men sån tur hade inte jag, så jag fick tyvärr sjuka mig från jobb. Det känns så himla uselt att behöva göra det. En utredning är på gång och vissa undersökningar har redan skett, men ändå hittar de ingenting. 
Mina tabletter hjälper knappt och jag mår bara sämre och sämre känns det som. Både fysiskt och psykiskt. Jag älskar mitt jobb och det tär ordentligt att behöva stanna hemma och inte utvecklas. Som tur är kan jag ibland jobba hemifrån, men det är ändå bättre att göra det på plats. Men skönt att möjligheten finns iallafall. 

Det värsta med smärtorna är att de kan vara konstanta i flera timmar och jag sover oftast då, för jag kan inte göra nåt annat. Sen kan de försvinna i 2 timmar, jag gör mig redo för jobb så jag kan åka in men så boom så kommer de igen som en jävla smäll. Och ibland är det olika smärtor. Det kan stråla, hugga, strama, krampa, skära.. 
Vet inte riktigt vad jag ska göra längre.


Jag kan inte sova förresten. Klockan är 03.27 för tillfället och jag känner mig helt slut trots att jag säkert sovit i 12h. Nu är det ju visserligen sent, så kanske inte så konstigt att jag är trött. Men det är alltid såhär. Jag känner att smärtorna kommer smygandes igen, efter någon timmes uppehåll. Jag ska ta min medicin nu så jag förhoppningsvis vaknar smärtfri när alarmet ringer vid 6.